Kiruna LackoBilskadeCenter

SKADEReparationer

När olyckan varit framme fyller ni i den gemensamma skadeanmälan. I den beskrivs bara själva olyckan inte vems fel det var. Ring bärgningshjälp om så behövs och be chauffören lämna bilen till oss. Efter detta kan du i lugn och ro fylla i den egna delen av skadeanmälan. Där beskriver du olyckan mer i detalj och vem felet är. Skicka sedan in anmälan så fort som möjligt så försäkringsbolaget kan starta med din anmälan.

Skadeanalys

Vi undersöker skadorna på bilen och gör en skadekalkyl i CABAS, ett program för bilbranschen. Detta för att skicka ett underlag till ditt försäkringsbolag och för att söka reservdelar. För att minimera kostnaderna och för miljöns skull så använder vi så mycket begagnade delar som möjligt. Vi samarbetar endast med bildemonteringar som är kvalitetssäkrade och godkända av försäkringsbolagen, så att delarna inte försämrar bilens värde.

Reparation och lackering

När vi fått tillbaka svar från försäkringsbolaget sätter vi i gång med arbetet. Skadade delar plockas bort för att riktas och repareras enligt biltillverkarens specifikationer eller ersätts med originaldelar eller godkända begagnade delar. När alla plåt- och plastdelar är färdiga återstår bara själva lackeringsarbetet. Vi använder oss av vattenbaserat färgsystem som är det mest miljövänliga idag.

Montering och slutkontroll

När alla delar är åtgärdade och lackerade och monteras de tillbaka. Efter det monteras lister och märken. Bilen får nu en sista kontroll att allt fungerar. Sedan tvättar vi bilen in- och utvändigt. Nu är det klart! Vi meddelar med sms eller mail att din bil är färdig för avhämtning.

LADDA NER SKADEANMÄLNINGSBLANKETT

Kiruna Lack & Bilskadecenter | Lastvägen 25 | 981 38 Kiruna | Tel: 098013444 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - Design av Intendit SEO Webbyrå